Пом'якшувач м'яса тендерайзер (Арт. 800)

- Готово до відправки
- Код: 800 бар
120 ₴
Опис
Опис
Пом'якшувач м'яса – тендерайзер голчастого типу Fackelmann (Німеччина)
altРазрыхленное з допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються. Крім того, теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
Опис ручного тендерайзера:
alt - Головним призначенням тендерайзера це додання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно зкономит час роботи кухаря.
- Важливим достоїнством тендерайзера є те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються. Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
- Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою паралельних лез - голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки . Надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту.
- Тендерайзер легко миється.
- Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 40 %.
- Тендерайзер для ручної нарізки свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів.
- Конструкція з пластику 24 голками-ножами з нержавіючої сталі.
- Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і випливає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою.
Технічні характеристики ручного тендерайзера:
alt - леза – нержавіюча сталь
- колір – білий
- Кількість лез - 24 шт.
- Габаритні розміри, мм - d51 x (H)188мм
- Виробництво: Fackelmann (Німеччина). Вироблено в Китаї.
1.Додайте м'ясо на обробній дошці з дерева або пластику.
2. Відбийте м'ясо з допомогою інструменту до отримання потрібного результату.
Уникайте попадання лез на кістки.
Великі шматки м'яса слід відбивати з двох
сторін.
В процесі відбивання можна додати спеції.
Леза інструменту введуть їх усередину м'яса.
Знайомлячись із зразками продукції, представленими на сайті, необхідно брати до уваги деякі моменти, пов'язані з точністю передачі кольору і зовнішнього вигляду продукції. Виробник залишає за собою право в односторонньому порядку без попередження споживача вносити зміни в колірну обробку виробу і колір самого виробу, модель виробу. Перевірка одягу і взуття на колір , розмір і відповідність замовленому здійснюється на відділенні Нової Пошти, надалі обмін або повернення не приймається.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Fackelmann |
Матеріал робочої частини | Нержавіюча сталь |
Матеріал ручки | Пластик |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Інформація для замовлення
- Ціна: 120 ₴